یکشنبه, ۷ خرداد , ۱۳۹۶
مطالب آموزش
آزمایشگاه
سوالات امتحانی
Print Friendly

چرا زرده تخم مرغ آب پز گاهی اوقات سبز رنگ دیده می شود؟

شاید تخم مرغ اب پزی که زرده اش سبز رنک است را دیده باشید.

شاید شما از زرده این رنگی خوشتان نمی آید.

 


پروتئین موجود در تخم مرغ دارای گوگرد و هیدروژن است که در اثر گرم کردن آن با هم واکنش داده و سولفید هیدرژون تولید می شود.وقتی تخم مرغ آرام سرد می شود سولفید هیدروژن با آهن موجود در زرده واکنش داده و آهن سولفید تولید می شود.

چه کنیم تا آهن سولفید در تخم مرغ آب پز دیده نشود؟

جواب بسیار ساده است
شما کافی است تخم مرغ را بعد از آب پز کردن سریع زیر آب سرد بگیرید تا آهن با سولفید هیدروژن واکنش ندهد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

آموزش ویژه علوم




دانلود کتاب های علوم


















طرح درس سالانه






دانلود راهنمای معلم



عضویت خبرنامه