طرز تهیه چای دورنگ

طرز تهيه:

استکان‌هاي کمر باريکتون رو در بيارین و يک چاي خوش رنگ دم کنيد و آماده بشين براي درست کردن چاي دو رنگ . اول نصف استکان رو آب جوش بريزين و چند حبه قند توي استکان بندازين و با قاشق چاي خوري هم بزنين تا قند حل بشه . غلظت قند بايد زياد باشه و به حد اشباع برسه . يعني وقتي که قند ميندازين ديگه حل نشه و شيره ماننده بشه . براي اين منظور تعداد ۴ تا ۶ حبه قند کافيه . حالا توي يک کاسه چاي خالص بريزين و با استفاده از يک قاشق يا ملاقه کوچک به آرومي و کم کم روي اين شيره چاي بريزين . ميبينين که آب در پايين و چاي در بالا قرار ميگيره . به همين سادگي . اين روش بيشتر تفنني و سرگرميه و مزه و طعم چاي در اون چندان مطرح نيست مخصوصن هم که چايي شيرينه نه تلخ . به همين دليل از آوردن اين چاي براي کساني‌که عادت به نوشيدن داغ داغ چاي دارن و تصور ميکنن اگه چاي بيش‌تر از دو دقيقه در استکان باقي بمونه از دهن مي افته , خودداري کنيد

درباره این مطلب نظر دهید !

مطالب زیرا حتما بخوانید ...