پنج شنبه, ۴ خرداد , ۱۳۹۶
مطالب آموزش
آزمایشگاه
سوالات امتحانی
Print Friendly

شواهد نشان میدهد که هم عوامل محیطی و هم عوامل ژنتیکی نقش مهمی در گسترش بیماری سرطان دارند. تومورهای بدخیم ممکن است از سیگار کشیدن، قرار گرفتن در معرض آلودگی های ویروسی، اشعه ماورای بنفش و یا در نتیجه عادت های بد خوردن و آشامیدن ناشی شود. گاهی نیز زمینه ارثی خانوادگی در این امر دخالت دارد.

به طور کلی این نکته که برنامه غذایی ضعیف می تواند عامل مهمی در ایجاد برخی از انواع سرطان ها باشد، مورد پذیرش است. احتمالاً ابتلا به برخی از سرطان ها با تغذیه زیاد از حد موادی مثل چربی در رژیم غذایی افزایش می یابد. در حالی که برخی دیگر از سرطان ها ممکن است ناشی از فقدان برخی از مواد غذایی باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مواد غذایی ای که از سرطان پیشگیری و آن را کنترل می کنند،

بررسی و مطالعه در رژیم های غذایی، به محققین اطلاعاتی درباره نوع عوامل غذایی ای که ممکن است برخی سرطان ها را تحت تأثیر قرار دهند می دهد.

در کشورهای پیشرفته میزان ابتلا به سرطان های کولون و رکتوم و سرطان های وابسته به هورمون مثل سرطان سینه و پروستات نسبتاً بیشتر است. در کشورهای در حال توسعه، میزان سرطان های دهان، شکم، کبد و لگن بیشتر است. عملکرد مواد غذایی خاص روی سلول های سرطانی در محیط آزمایشگاهی، کسب اطلاع از چگونگی تأثیر رژیم غذایی در پیشگیری از سرطان را امکان پذیر ساخته است.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

آموزش ویژه علوم




دانلود کتاب های علوم


















طرح درس سالانه






دانلود راهنمای معلم



عضویت خبرنامه