چهارشنبه, ۲ اسفند , ۱۳۹۶
مطالب آموزش
آزمایشگاه
سوالات امتحانی
Print Friendly, PDF & Email

ما در هر پنج تا هفت ثانیه یک بار پلک می زنیم. اغلب هم حتی نمی دانیم که در حال پلک زدنیم. اگر به طور عمدی چشمان تان را به مدت چند دقیقه باز نگه دارید و پلک زدن را متوقف کنید، پس از مدتی این احساس را پیدا می کنید که انگار چشمان تان خشکند. وقتی در حال تماشای تلویزیون یا رایانه تان هستید و فراموش می کنید پلک بزنید این خشکی را احساس می کنید.

اگر پلک نزنید، پلک هایتان نمی توانند کره چشم را مرطوب نگه دارند. وقتی پلک می زنیم کره چشم مان با اشک های حاصل از غدد اشکی و ترشحات چرب ناشی از غدد میبومین (meibomian) آغشته می شود.

غددی به نام میبومین زیر پلک های شما وجود دارند. ترشحات چرب حاصل از این غدد با اشک مخلوط شده و لایه ی مرطوب روی چشم ها را ایجاد و حفظ می کنند. این لایه مرطوب مانع از این می شود که سطح چشمان تان خشک شود. اگر چشم ها خشک باشند، ممکن است مُلتَحِمه (قسمت سفید چشم) و قرنیه (ناحیه سیاه در مرکز چشم) آسیب ببینند و آلوده شوند. همچنین وقتی پلک می زنیم، چشم ها از گرد و غباری که روی چشمان مان می نشینند محافظت می شوند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا مجددا بارگزاری نمایید.

اعتماد به خدا بهای هر چیز گرانبها است و نردبانی به سوی هر بلندایی است.
آموزش ویژه علوم




دانلود کتاب های علوم


















طرح درس سالانه






دانلود راهنمای معلم



عضویت خبرنامه