تهیه شناساگر با کلم بنفش

یک کلم بنفش تهیه کنید . کلم ها را با استفاده از چاقو به قطعات کوچک تر تبدیل کنید

کلم ها را در ظرفی بریزید و به آن اندازه آب را به ظرف بیفزایید که سر کلم ها را بپوشاند . حال ظرف را بر روی اجاق قرار دهید و اجازه دهید که به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد . موراد ایمنی کار را هم در نظر بگیرید .

پس از ۱۵ دقیقه اجاق را خاموش کرده و محتویات ظرف را از آبکش رد کنید .
الان باید دست به کار شوید و فضای اطراف را جستجو کنید و هر ماده ای از قبیل سرکه ، جوش شیرین ، آبلیمو ، دوغ و … و یا حتی مواد دارویی داخل یخچال را بر روی میز قرار دهید و در لیوان هایی که حاوی مایع کلم جوشانده شده است بریزیدو نتایج را مشاهده نمایید.

 

درباره این مطلب نظر دهید !