چرا زرده تخم مرغ آب پز گاهی اوقات سبز رنگ دیده می شود؟
شاید تخم مرغ اب پزی که زرده اش سبز رنک است را دیده باشید.
شاید شما از زرده این رنگی خوشتان نمی آید.
پروتئین موجود در تخم مرغ دارای گوگرد و هیدروژن است که در اثر گرم کردن آن با هم واکنش داده و سولفید هیدرژون تولید می شود.وقتی تخم مرغ آرام سرد می شود سولفید هیدروژن با آهن موجود در زرده واکنش داده و آهن سولفید تولید می شود.
چه کنیم تا آهن سولفید در تخم مرغ آب پز دیده نشود؟
جواب بسیار ساده است شما کافی است تخم مرغ را بعد از آب پز کردن سریع زیر آب سرد بگیرید تا آهن با سولفید هیدروژن واکنش ندهد.
این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید تا امتیاز بگیرید.
جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.