به پایگاه تخصصی آموزش علوم تجربی خوش آمدید

طرز تهیه چای دورنگ

طرز تهيه:

استکان‌هاي کمر باريکتون رو در بيارین و يک چاي خوش رنگ دم کنيد و آماده بشين براي درست کردن چاي دو رنگ . اول نصف استکان رو آب جوش بريزين و چند حبه قند توي استکان بندازين و با قاشق چاي خوري هم بزنين تا قند حل بشه . غلظت قند بايد زياد باشه و به حد اشباع برسه . يعني وقتي که قند ميندازين ديگه حل نشه و شيره ماننده بشه . براي اين منظور تعداد ۴ تا ۶ حبه قند کافيه . حالا توي يک کاسه چاي خالص بريزين و با استفاده از يک قاشق يا ملاقه کوچک به آرومي و کم کم روي اين شيره چاي بريزين . ميبينين که آب در پايين و چاي در بالا قرار ميگيره . به همين سادگي . اين روش بيشتر تفنني و سرگرميه و مزه و طعم چاي در اون چندان مطرح نيست مخصوصن هم که چايي شيرينه نه تلخ . به همين دليل از آوردن اين چاي براي کساني‌که عادت به نوشيدن داغ داغ چاي دارن و تصور ميکنن اگه چاي بيش‌تر از دو دقيقه در استکان باقي بمونه از دهن مي افته , خودداري کنيد

درباره این مطلب نظر دهید !

مطالب زیرا حتما بخوانید ...

آشنایی با تشکیل دریاچه ها

دریاچه به گودی‌های بزرگ سطح زمین که بوسیله آب پر شده و با آبهای آزاد تماس نداشته باشد دریاچه می گویند. این فرورفتگیها به علت فرسایش و یا تکتونیکپدید می‌آیند. انواع دریاچه‌ها و طرز تشکیل …

ادامه مطلب

ساروج

ساروج از ابتکارات معماران ایرانی در دوران بسیار کهن است. برای ساختن آن نخست خاک رس و آهک را به نسبت شش و چهار مخلوط می‌کنند و گلی سفت می‌سازند و دو روز آن را …

ادامه مطلب

آونگ فوکو

مهندس ایمان کرامتی

اولین فردی که توانست به صورت علمی گردش وضعی زمین را اثبات کند،فیزیکدان فرانسوی قرن نوزدهم ژان برناردلئون فوکو بود که درسال 1851 ازامکانات موجود آن استفاده کرد واین پدیده را به اثبات رساند. و …

ادامه مطلب

محصولات تصادفی

0